Galvenais Windows 10 Atspējojiet ieteiktās lietotnes koplietošanas rūtī operētājsistēmā Windows 10

Atspējojiet ieteiktās lietotnes koplietošanas rūtī operētājsistēmā Windows 10



Atstāj atbildi

Kā jūs jau zināt, Windows 10 Creators atjauninājumā ir ieviesta jauna koplietošanas lietotāja saskarne. Tas ir pieejams operētājsistēmā, sākot ar versiju 14971. Ir zināms, ka jaunajā Share flyout papildus instalētajām lietotnēm tiek rādītas arī citas veikala lietotņu reklāmas. Ja neesat priecīgs tos redzēt, šeit ir norādīts, kā atspējot ieteiktās lietotnes Windows 10 rūtī Kopīgot.

Reklāma


Windows 10 ir pazīstams ar dažu veikala lietotņu reklamēšanu izvēlnē Sākt un arī bloķēšanas ekrānā. Windows 10 Creators Update pārceļ šīs akcijas uz nākamo līmeni. Tagad ieteiktās lietotnes var parādīt rūtī Kopīgot. Kopīgojot failu no Explorer, attēlu no lietotnes Fotoattēli vai kādu citu saturu no instalētas lietotnes, koplietošanas rūts var izskatīties šādi:

kāda veida auns man ir

Koplietot rūti

Iepriekš redzamajā ekrānuzņēmumā varat redzēt tādas lietotnes kā Box, Dropbox, LINE. Šīs lietotnes nav instalētas manā operētājsistēmā Windows 10, bet tiks instalētas, tiklīdz noklikšķināšu uz ieteikuma rūts ieteikuma.

Uz atspējojiet ieteiktās lietotnes Windows 10 rūtī Kopīgot , ar peles labo pogu noklikšķiniet uz koplietošanas rūts uz jebkuras ieteiktās lietotnes ikonas. Parādīsies neliela kontekstizvēlne:

Tur noņemiet atzīmi vienumam Rādīt lietotņu ieteikumus . Rūtī Kopīgot tiks atspējotas ieteiktās lietotnes. Tajā vairs netiks rādītas papildu ikonas:

Kā atbloķēt firestick 2016

Koplietošanas rūts ir daļa no jaunā koplietošanas lietotāja interfeisa, ko Microsoft pievienoja Windows 10 Creators Update. Pirms Creators Update Windows 10 bija koplietošanas lietotāja interfeiss, kas līdzīgs Windows 8 un Windows 8.1. Uzņēmums nolēma to pārveidot un padarīt to piemērotu pārējās operētājsistēmas kopējam izskatam. Iepriekšējā koplietošanas rūts bija veidota tā, lai tā atbilstu Windows 8 Metro lietotāja saskarnei, kas tika daļēji izslēgta no Windows 10. Pilna ekrāna pieredzes vietā Windows 10 izmanto adaptīvās vadīklas, tāpēc lietotnes izskatās dabiski kā tradicionālās programmas uz galddatoriem. Jaunais Share lidojums perfekti seko šai idejai.

Interesanti Raksti

Redaktora Izvēle

Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
https://www.youtube.com/watch?v=9AGAipdyPL8 Facebook ziņojumu dzēšanai nav jābūt ārkārtīgi grūti. Neatkarīgi no tā, vai dzēšat vienu pavedienu vai visu vēsturi, ir iespējas, lai jūs varētu darīt abus ar minimālu piepūli. S0me lietotāji
Kā fotografēt ar BeReal
Kā fotografēt ar BeReal
BeReal, kas tiek slavēts kā sociālo mediju nākotne, ātri ir kļuvis par vienu no populārākajām mobilajām lietotnēm. Tam ir vienkāršs interfeiss, un tas mudina lietotājus publicēt atklātus, nefiltrētus momentuzņēmumus. Tomēr, tā kā tam trūkst citu rediģēšanas funkciju
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā mēs pārskatīsim trīs dažādas metodes, kā pievienot vai noņemt Bluetooth ikonu no Windows 10 uzdevumjoslas, tostarp Iestatījumi un kniebiens.
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Ja vēlaties kopēt/ielīmēt tikai šūnas vērtību, nevis formulu, tas ir salīdzinoši vienkārši izdarāms. Ja šūnā ir formatēts teksts vai nosacījumformatējums, process mainās, taču tas joprojām ir vienkāršs
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
SharePoint ir Microsoft populārā satura pārvaldības lietotne. Šī iemesla dēļ daudzi cilvēki to izmanto, lai sakārtotu savus dokumentus un citus failus tiešsaistē. Tas viss ir ērti, līdz jūs paklupat uz kopīgu problēmu. Kā
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā ir paskaidrots, kā ārpus ekrāna logu pārvietot atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10. To ir iespējams pārvietot, izmantojot tikai tastatūru.
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Lai gan TikTok ļauj padarīt kontu privātu un ierobežot piekļuvi savam saturam, lielākā daļa cilvēku to izmanto, lai palielinātu savu klātbūtni tiešsaistē. Tā ir sociālo mediju platforma numur viens, lai kļūtu slavena internetā un veicinātu iesaistīšanos