Galvenais Twitter Kā neatgriezeniski izdzēst X (iepriekš Twitter) kontu

Kā neatgriezeniski izdzēst X (iepriekš Twitter) kontu



Kas jāzina

  • Vispirms jums ir jādeaktivizē konts uz 30 dienām. Pēc tam tas pazudīs no vietnes.
  • Lai deaktivizētu: dodieties uz Vairāk > Iestatījumi un konfidencialitāte > Jūsu konts > Deaktivizēt savu kontu > Deaktivizēt.
  • 30 dienu gaidīšanas laikā varat paslēpt savas ziņas, pārejot uz privātu.

Šajā rakstā ir paskaidrots, kā neatgriezeniski noņemt savu X (iepriekš Twitter) kontu no platformas, izmantojot deaktivizēšanas procesu. Tajā ir arī paskaidrots, kā deaktivizēšanas laikā paslēpt ziņas.

9 labākās X (iepriekš Twitter) alternatīvas 2024. gadā

Kā deaktivizēt un izdzēst X kontu

Vienīgais veids, kā izdzēst X kontu, ir atstāt to deaktivizētu uz 30 dienām. Tajā brīdī platforma pilnībā noņems kontu no savas sistēmas. Pēc noņemšanas visas jūsu ziņas neatgriezeniski pametīs serverus. Pirms konta deaktivizēšanas darbību veikšanas varat paslēpt savu plūsmu.

Sāciet konta dzēšanas procesu, pierakstoties, un pēc tam veiciet šīs darbības:

kā automātiski izdzēst vecos e - pastus
  1. Izvēlieties Vairāk sarakstā jūsu profila kreisajā pusē.

    Vairāk Twitter izvēlnē
  2. Parādītajā izvēlnē atlasiet Iestatījumi un konfidencialitāte .

    Iestatījumi un konfidencialitāte pakalpojumā Twitter
  3. Iet uz Jūsu konts ( Konts , mobilajā lietotnē) > Deaktivizē savu kontu .

    Your account>Deaktivizējiet savu kontu pakalpojumā Twitter
  4. Lai turpinātu, atlasiet Deaktivizēt .

    Jūsu accountimg src=
  5. Apstipriniet savu paroli un atlasiet Deaktivizēt .

    Deaktivizējiet saiti pakalpojumā Twitter

Tagad neieejiet kontā 30 dienas . Tajā brīdī platforma neatgriezeniski dzēsīs jūsu kontu. Citas personas varēs izmantot jūsu rokturi, taču viss, ko iepriekš kopīgojāt, netiks rādīts nevienā jaunā kontā.

Ja ievadāt kontu pirms 30 dienu perioda beigām, jūs automātiski atkārtoti aktivizējat kontu un būs jāsāk no jauna ar deaktivizēšanas procesu.

Ātra drošība: paslēpiet savu plūsmu, kļūstot privāta

Lai noņemtu savus ziņojumus no ziņkārīgo acīm, nedeaktivizējot kontu, varat padarīt savu kontu privātu. Tomēr joprojām varat deaktivizēt kontu jebkurā brīdī pēc plūsmas slēpšanas.

Protams, viss, kas uzņemts ar ekrānuzņēmumu un publicēts tiešsaistē, joprojām pastāvēs. X nevar kontrolēt to, ko cilvēki ievieto citās vietnēs.

Ja iestatāt savu kontu privātu, jūsu ziņas var lasīt tikai jūsu sekotāji. Neviens cits nevar piekļūt jūsu informācijai, pat ja izmanto Google vai citas trešās puses pakalpojumus meklētājs . Veicot šo darbību, ir ātrākais veids, kā noņemt savu profilu no sabiedrības redzesloka.

  1. Izvēlieties Vairāk izvēlnē.

    Paroles apstiprināšanas lodziņš un poga Deaktivizēt Facebook
  2. Izvēlieties Iestatījumi un konfidencialitāte .

    Vairāk Twitter izvēlnē
  3. Izvēlieties Jūsu konts .

    no hroma uzlieta uz Amazon uguns nūju
    Iestatījumi un konfidencialitāte pakalpojumā Twitter
  4. Izvēlieties Konta informācija un ievadiet savu paroli.

    Jūsu konts Twitter iestatījumos
  5. Izvēlieties Aizsargāti tvīti .

    Konta informācija Twitter iestatījumos
  6. Atzīmējiet izvēles rūtiņu blakus Aizsargājiet manus tvītus doties privāti.

    Aizsargātie tvīti Twitter iestatījumos

Mobilajā lietotnē dodieties uz Izvēlne > Iestatījumi un konfidencialitāte > Privātums un drošība > ieslēgt Aizsargājiet savus tvītus .

Aizsargājiet savu tvītu opciju pakalpojumā Twitter

Lai neļautu konkrētai personai skatīt jūsu profilu, varat to bloķēt . Tomēr viņi joprojām varēs redzēt jūsu ziņas, ja izrakstīsies no platformas.

Deaktivizēšana un dzēšana

Ir svarīgi atšķirt deaktivizētu kontu un dzēstu kontu. Daudzos veidos tie ir vienādi: visas atsauces uz kontu tiks atstātas dažu pirmo dienu laikā pēc deaktivizēšanas. Citi lietotāji nevarēs sekot kontam vai meklēt kontu, tostarp meklēt kontā veiktās vēsturiskās ziņas.

Jums (un jebkuram citam) arī būs aizliegts izmantot deaktivizētā konta lietotājvārdu vai reģistrēties jaunam kontam, izmantojot deaktivizētā konta e-pasta adresi.

Deaktivizētu kontu var atkārtoti aktivizēt, tādējādi atjaunojot visu tā saturu, taču tikai 30 dienu laikā.

cik mājas xboxes var būt

Vienīgais veids, kā izdzēst kontu, ir atstāt to deaktivizētu uz 30 dienām. Kad konts ir dzēsts, viss saturs neatgriezeniski tiek atstāts no serveriem. Ikviens var izmantot konta lietotājvārdu, un jūs varat izmantot to pašu e-pasta adresi, lai reģistrētos jaunam kontam.

Kā atkārtoti aktivizēt savu kontu

Ja piesakāties kontā 30 dienu laikā, viss izskatīsies normāli, it kā jūs nekad nebūtu aizgājuši. Pēc tam jūs saņemsit e-pasta ziņojumu, kas informēs, ka jūsu konts atkal ir aktīvs.

Atcerieties, ka jūs nesaņemsit uzvedni ar jautājumu, vai vēlaties, lai jūsu konts tiktu atkārtoti aktivizēts. Tas notiek nemanāmi, atkārtoti piesakoties, tādēļ, ja vēlaties, lai jūsu konts tiktu neatgriezeniski dzēsts, jums būs jāpaliek prom vismaz 30 dienas.

Ir svarīgi zināt, ka kontu nevar neatgriezeniski apturēt vai iesaldēt. Pēc 30 dienām jūsu konts uz visiem laikiem pazudīs. Tomēr pēc 30 dienām varat to izveidot atkārtoti, izmantojot to pašu lietotājvārdu un e-pasta adresi. Tam vienkārši trūks visu jūsu statusa atjauninājumu, un ikvienam, kurš vēlas sekot kontam, tas ir jāseko atkārtoti.

Kā izdzēst vienu vai visus savus tvītus

Interesanti Raksti

Redaktora Izvēle

Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
https://www.youtube.com/watch?v=9AGAipdyPL8 Facebook ziņojumu dzēšanai nav jābūt ārkārtīgi grūti. Neatkarīgi no tā, vai dzēšat vienu pavedienu vai visu vēsturi, ir iespējas, lai jūs varētu darīt abus ar minimālu piepūli. S0me lietotāji
Kā fotografēt ar BeReal
Kā fotografēt ar BeReal
BeReal, kas tiek slavēts kā sociālo mediju nākotne, ātri ir kļuvis par vienu no populārākajām mobilajām lietotnēm. Tam ir vienkāršs interfeiss, un tas mudina lietotājus publicēt atklātus, nefiltrētus momentuzņēmumus. Tomēr, tā kā tam trūkst citu rediģēšanas funkciju
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā mēs pārskatīsim trīs dažādas metodes, kā pievienot vai noņemt Bluetooth ikonu no Windows 10 uzdevumjoslas, tostarp Iestatījumi un kniebiens.
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Ja vēlaties kopēt/ielīmēt tikai šūnas vērtību, nevis formulu, tas ir salīdzinoši vienkārši izdarāms. Ja šūnā ir formatēts teksts vai nosacījumformatējums, process mainās, taču tas joprojām ir vienkāršs
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
SharePoint ir Microsoft populārā satura pārvaldības lietotne. Šī iemesla dēļ daudzi cilvēki to izmanto, lai sakārtotu savus dokumentus un citus failus tiešsaistē. Tas viss ir ērti, līdz jūs paklupat uz kopīgu problēmu. Kā
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā ir paskaidrots, kā ārpus ekrāna logu pārvietot atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10. To ir iespējams pārvietot, izmantojot tikai tastatūru.
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Lai gan TikTok ļauj padarīt kontu privātu un ierobežot piekļuvi savam saturam, lielākā daļa cilvēku to izmanto, lai palielinātu savu klātbūtni tiešsaistē. Tā ir sociālo mediju platforma numur viens, lai kļūtu slavena internetā un veicinātu iesaistīšanos