Galvenais Facebook Kā izdzēst stāstu Facebook

Kā izdzēst stāstu Facebook



Pēc noformējuma Facebook stāsti ir īslaicīgi, tie pašiznīcinās pēc divdesmit četrām stundām, kad piesaistījuši atzīmes Patīk, komentārus un skatījumus. Bet ko tad, ja vēlaties noņemt stāstu, pirms algoritms to automātiski noved pie aizmirstības?

Darbība ir ļoti vienkārša un intuitīva, turklāt jums tas jādara, tiklīdz stāsts ir tiešsaistē, tādējādi novēršot iespējamo apmulsumu. Šis pieraksts dos jums pārbaudītu metodi, kā atbrīvoties no stāsta. Ir arī citi padomi, kā izmantot šo pazūdošo funkciju.

Facebook stāsta dzēšana

Šajā ātrajā ceļvedī tiek pieņemts, ka jūs jau esat pieteicies savā Facebook kontā darbvirsmā vai mobilajā lietotnē. Runājot par to, darbība datoros un mobilajās ierīcēs ir vienāda. Tāpēc nav nepieciešams iekļaut papildu darbības.

vai kešatmiņā ir jautājums par cieto disku

Piezīme: Lietojot Facebook darbvirsmā, iespējams, stāsts netiks parādīts jūsu plūsmā. Ja tas notiek, noklikšķiniet uz Skatīt visu un atlasiet savu lietotājvārdu. Ir arī paziņojums, ka jums ir viens aktīvs stāsts.

1. solis

Kad jūsu stāsts ir tiešsaistē, noklikšķiniet uz tā vai pieskarieties tam un ekrāna augšējā labajā stūrī atlasiet trīs horizontālos punktus.

Kā izdzēst stāstu

Veicot šo darbību, tiek parādīta izvēlne Vēl, un jums jāizvēlas Dzēst videoklipu, lai no plūsmas noņemtu stāstu. Ja esat izmantojis attēlu, opcija saka Dzēst fotoattēlu.

Kā izdzēst stāstu

2. solis

Pēc noklikšķināšanas uz pieskaršanās norādītajai opcijai vai pieskaršanās tam vairs nav ko darīt, un stāsts ir veiksmīgi noņemts. Ja var būt uznirstošais logs, kurā tiek lūgts apstiprināt savu lēmumu.

Jebkurā gadījumā izvēlnē Vairāk tiek piedāvāta vēl viena opcija zem Video / fotoattēla dzēšana. Funkcija Kaut kas nedarbojas, lai palīdzētu jums novērst stāstu.

Jums ir īsi jāapraksta problēma un, iespējams, jāpievieno problēmas ekrānuzņēmums. Bet to vajadzētu izmantot tikai tad, ja sistēmā ir kaut kas nopietni nepareizs.

Stāsta Facebook dzēšana

Piemēram, varat izmantot šo vaicājumu, ja Facebook turpina nepublicēt jūsu stāstus gan izmantojot darbvirsmu, gan mobilo lietotni. Tas pats attiecas uz gadījumiem, ja visi stāsti šķiet melni vai tos nevar atskaņot, kad tie tiek ielādēti.

Windows 8.1 administratīvie rīki

Pretējā gadījumā ir daudz vieglāk izdzēst stāstu un mēģināt to izlikt vēlreiz. Paturot to prātā, Facebook ļoti ātri reaģē uz jūsu vaicājumu, un jūs dažu stundu laikā varat nonākt līdz problēmas pamatam.

Stāsta dzēšana pirms ievietošanas

Pirms publicēšanas nav iemesla vai iespēju dzēst stāstu, Facebook neuztur jūsu stāstu kā melnrakstu. Ja neesat apmierināts ar to, kā izrādījās, izmantojiet rediģēšanas izvēlni, lai tā izskatītos labāk. Vai arī varat vienkārši pieskarties bultiņas kreisajai pogai vai noklikšķināt uz tās, lai izietu uz galveno izvēlni.

Kā pagarināt stāsta dzīves ciklu

Tagad, kad jūs zināt, kā neatgriezeniski izdzēst stāstu, ir pienācis laiks ieskatīties, kā to saglabāt ilgāk par divdesmit četrām stundām. Bet jums vajadzētu zināt vienu lietu.

Iespējojot Facebook stāstu arhīvu, visi jūsu stāsti nonāk tur. Sociālo tīklu nav iespējams ieprogrammēt tā, lai daži stāsti tiktu automātiski glabāti, bet citi - grāvī. Un, ja jūs nolemjat, ka jums vairs nav nepieciešams arhīvs, visi saglabātie stāsti tiks izdzēsti.

Arī šīs pašas darbības attiecas uz Facebook darbvirsmu un mobilo lietotni, tāpēc nav nepieciešamas atsevišķas rokasgrāmatas.

1. solis

Ja atrodaties mobilajā lietotnē, pieskarieties savam profila attēlam un blakus sadaļai Pievienot stāstu atlasiet trīs horizontālus punktus. Galddatora lietotājiem jāizvēlas lietotājvārds un zem vāka fotoattēla jānoklikšķina uz Arhīvs.

Dzēst Facebook stāstu

2. solis

Noklikšķiniet uz zobrata ikonas, lai piekļūtu iestatījumiem, un noklikšķiniet uz Ieslēgt stāstu arhīvu. Mobilajā ierīcē atlasiet savu stāstu arhīvu, nospiediet trīs horizontālos punktus un pēc tam zobrata ikonu. Pēc tam varat ieslēgt arhīvu.

Foršākā lieta par šo funkciju ir tā, ka tā saglabā visas reakcijas un komentārus par jūsu stāstiem.

Arhivētā stāsta dzēšana

Šī darbība ir līdzīga aktīvo stāstu dzēšanai. Bet šoreiz jūs piekļūstat arhīvam, nevis stāstu plūsmai.

Tāpēc nospiediet trīs punktus, lai ievadītu izvēlni Vairāk un izvēlētos Stāstu arhīvs. Lai atgādinātu jums uz darbvirsmas, tas ir tikai arhīvs. Tagad izvēlieties stāstu, kuru vēlaties noņemt, un vēlreiz nospiediet trīs horizontālos punktus.

Nolaižamajā izvēlnē atlasiet Dzēst videoklipu / fotoattēlu un uznirstošajā logā apstipriniet savu izvēli. Tas ir viss, arhivētā stāsta vairs nav.

Kopumā stāstu pārvaldīšanas izvēlnes ir ļoti labas un intuitīvas. Vienīgais, kas varētu būt labāks, ir izvēlēties un izvēlēties, kurus stāstus arhivēt. Kaut kas līdzīgs iespējai saglabāt tikai tos stāstus, kuriem ir visvairāk reakciju vai komentāru.

bieži uzdotie jautājumi

Vai es varu kopīgot stāstu ar izvēlētiem draugiem Facebook?

Jā. Diemžēl process nav tik vienmērīgs kā Instagram stāsts. Kad esat rediģēšanas lapā, apakšējā kreisajā stūrī pieskarieties opcijai Privātums.

Varat padarīt savu stāstu publisku, kopīgot to ar draugiem vai izmantot opciju Pielāgots, lai kopīgotu to ar konkrētiem cilvēkiem.

Ja vēlaties, lai tikai daži no draugiem redzētu jūsu stāstu, izmantojiet opciju Privātums, lai kontrolētu, kas to var redzēt.

Ko tev stāsta stāsts?

Papildus aprakstītajām funkcijām varat filtrēt arī lietotājus, kuriem ir atļauts redzēt jūsu stāstu. Pirms izlikšanas ir pieejama poga Konfidencialitāte, lai piekļūtu cilvēkiem, kuri novērtēs jūsu ziņu. Sargieties, ja izvēlaties Publisks, to varēs redzēt ikviens, izmantojot Messenger vai Facebook.

Cik bieži jūs ievietojat stāstus Facebook? Vai jūsu Facebook stāsti atšķiras no tiem, kurus publicējat Instagram? Kopīgojiet savas preferences komentāru sadaļā zemāk.

kā pārsūtīt fotoattēlus no android uz datoru

Interesanti Raksti

Redaktora Izvēle

Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
https://www.youtube.com/watch?v=9AGAipdyPL8 Facebook ziņojumu dzēšanai nav jābūt ārkārtīgi grūti. Neatkarīgi no tā, vai dzēšat vienu pavedienu vai visu vēsturi, ir iespējas, lai jūs varētu darīt abus ar minimālu piepūli. S0me lietotāji
Kā fotografēt ar BeReal
Kā fotografēt ar BeReal
BeReal, kas tiek slavēts kā sociālo mediju nākotne, ātri ir kļuvis par vienu no populārākajām mobilajām lietotnēm. Tam ir vienkāršs interfeiss, un tas mudina lietotājus publicēt atklātus, nefiltrētus momentuzņēmumus. Tomēr, tā kā tam trūkst citu rediģēšanas funkciju
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā mēs pārskatīsim trīs dažādas metodes, kā pievienot vai noņemt Bluetooth ikonu no Windows 10 uzdevumjoslas, tostarp Iestatījumi un kniebiens.
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Ja vēlaties kopēt/ielīmēt tikai šūnas vērtību, nevis formulu, tas ir salīdzinoši vienkārši izdarāms. Ja šūnā ir formatēts teksts vai nosacījumformatējums, process mainās, taču tas joprojām ir vienkāršs
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
SharePoint ir Microsoft populārā satura pārvaldības lietotne. Šī iemesla dēļ daudzi cilvēki to izmanto, lai sakārtotu savus dokumentus un citus failus tiešsaistē. Tas viss ir ērti, līdz jūs paklupat uz kopīgu problēmu. Kā
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā ir paskaidrots, kā ārpus ekrāna logu pārvietot atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10. To ir iespējams pārvietot, izmantojot tikai tastatūru.
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Lai gan TikTok ļauj padarīt kontu privātu un ierobežot piekļuvi savam saturam, lielākā daļa cilvēku to izmanto, lai palielinātu savu klātbūtni tiešsaistē. Tā ir sociālo mediju platforma numur viens, lai kļūtu slavena internetā un veicinātu iesaistīšanos