Galvenais Snapchat Vai Snapchat paziņo otram lietotājam, ja atkārtojat stāstu?

Vai Snapchat paziņo otram lietotājam, ja atkārtojat stāstu?



Snapchat ir daudzfunkcionāla sociālo mediju lietotne, kas koncentrējas uz pagaidu saturu. Sākotnējais sociālo mediju stāsta veidotājs lietotāji var augšupielādēt nelielus videoklipus un koplietot tos ar visiem saviem draugiem.

Vai Snapchat paziņo otram lietotājam, ja atkārtojat stāstu?

Piesakieties jebkurā sociālo mediju lietotnē jau šodien, un jūs, iespējams, redzēsit satura veidotājus, draugus un citas personas, kurām sekojat tiešsaistē. Katrai lietotnei, kas pieder Facebook, no viņu galvenā sociālā tīkla līdz spin-off uzņēmumiem, piemēram, Messenger, WhatsApp un, protams, Instagram. Google ir eksperimentējis, pievienojot YouTube stāstus par visām lietām, un pat Skype vairākus mēnešus bija līdzīga stāstu funkcija, pirms Microsoft to atcēla.

Tā kā ir tik daudz lietotņu, kurās ir šī atvasinātā ideja, var būt grūti atcerēties, ka tieši Snapchat ir tā privilēģija būt slavētai, vispirms radot un popularizējot ideju.

Ja vietnē Snapchat esat pārlūkojis visu savu stāstu sarakstu, iespējams, pamanīsit, ka atšķirībā no standarta Snap katrā stāstā tiek parādīta atkārtota atskaņošanas poga. Ja esat lietojis Snapchat gadiem ilgi, jūs zināt, ka lietotne informē lietotājus, kad kāds atkārtojas fotoattēlu vai videoklipu. Vai Snapchat dara to pašu arī stāstiem? Lasiet tālāk, lai uzzinātu.

Vai jūs varat pateikt, vai kāds atkārtoja jūsu stāstu?

Izmantojot zemāk esošo metodi, jūs varat redzēt visu to personu sarakstu, kuras ir skatījušās jūsu stāstu, taču faktiski nevar redzēt, cik reizes kāds ir skatījis jūsu stāstu. Tas nozīmē, ka kā skatītājs jūs varat skatīties un noskatīties stāstu vēl un vēl un vēl, neuztraucoties par to, ka kāds redz, ka esat atkārtoti skatījis viņa saturu.

Windows atjaunināšanas sākuma izvēlne nedarbojas

Vienkārši atcerieties, ka videoklipa demonstrēšana ekrānā maina veidu, kā jūs skatāties iepriekš parādīto vārdu sarakstā. Ekrānuzņēmumam ir īpaša ikona, bet ne stāsta atkārtotai atskaņošanai.

Pēc pirmā skatījuma varat pilnībā neatklāti skatīties videoklipu tik reižu, cik vēlaties. Šie stāsti ilgst tikai 24 stundas, tādēļ, ja jūs patiešām apbrīnojat saturu, vislabāk ir nosūtīt ziņu radītājam par atļauju ekrānuzņēmumam.

Vai Snapchat paziņo lietotājiem, ja esat redzējis viņu stāstu?

Jā, bet ne tieši. Lai gan dažas lietojumprogrammas ļauj pilnībā pielāgot paziņojumus, Snapchat nav viens no tiem. Jūsu paziņojumi darbojas tikai vienā un vienā virzienā, un jūs tos ieslēdzat vai izslēdzat. Jautājiet ikvienam, kurš ir mēģinājis izslēgt paziņojumus par to, kad kāds sāk rakstīt jūsu tērzēšanas logā - Pielāgošana Snapchat ietvaros tiek atvērta, lai neteiktu vairāk.

Tātad, neskatoties uz lietotnes paziņojumu, piemēram, kad kāds sāk rakstīt, Snapchat paziņojumu mainīšanas izvēlnē nav iekļauts nekas par Stāsti, izņemot gadījuma rakstura paziņojumu saņemšanu, kad draugi izliek Stāstus. Jūs varat saņemt paziņojumus par atmiņām, dzimšanas dienām vai citu saturu, taču, saņemot paziņojumus par to, kas skatīja jūsu stāstu, sagaidiet, ka tālrunis klusēs. Tā ir neveiksmīga pazudusi funkcija, kuras mēs cerējām, ka tā galu galā parādīsies lietotnē, taču diemžēl šķiet, ka mums pašlaik nav paveicies.

Bet vai jūs varat redzēt, kurš skatījās jūsu stāstu?

Kaut arī jūs, iespējams, nevarat saņemt paziņojumus par to, kurš ir apskatījis jūsu stāstu, jūs joprojām varat redzēt, kas to faktiski skatīja. Viņi, iespējams, nepiespiež jums paziņojumu, taču Snapchat ļauj jums apskatīt, kuri no jūsu sekotājiem ir un nav redzējuši jūsu stāstu. Tā ir patiešām interesanta ideja, kā padarīt šāda veida tīklu justies mazliet pievilcīgāku, vienlaikus arī precīzi zinot, kādas darbības cilvēki veic, apskatot jūsu stāstu.

Lai gan jūs nesaņemsit paziņojumus par to, ka kāds skatās jūsu stāstu divas reizes, tāpat kā tad, kad kāds atkārtos tiešo momentuzņēmumu, jūs saņemsit paziņojumu, kad kāds būs redzējis jūsu stāstu. Apskatīsim, kā tas viss tiek darīts.

Snapchat iekšpusē esošo stāstu ekrānā atrodiet savu stāstu lapas augšdaļā. Stāsta labajā pusē pamanīsit vairākas mazas ikonas, kas izceltas pelēkā krāsā. Displeja labajā malā pieskarieties trīspunktu vertikālās līnijas ikonai. Tas nolaiž jūsu stāsta displeju, parādot katru atsevišķu fotoattēlu vai videoklipu, kuru esat pievienojis savam stāstam pēdējo divdesmit četru stundu laikā, kā arī visus parakstus, kurus esat pievienojis šim stāstam, lai noteiktu, kurš fotoattēls ir kurš.

Šī ekrāna labajā malā redzēsit purpursarkanas ikonas acu formā un skaitli kreisajā pusē. Šīs ikonas un skaitļi apzīmē cilvēkus, kuri ir apskatījuši jūsu stāstu (mūsu ekrānuzņēmuma piemērā četrdesmit pieci cilvēki skatīja pirmo snapu, bet četrdesmit divi cilvēki - otro).

Tomēr tas nav pietiekami labs, lai tikai zinātu skaitļus - jums jāzina to personu vārdi, kuri tieši skatījās vai nav skatījušies jūsu stāstu. Snapchat ļauj to darīt arī jums. Vienkārši pieskarieties acu kontam no displeja Stāsti, kas atvērs jūsu fotoattēlu vai videoklipu, kas tiek atskaņots fonā (ja tas ir video, skaņa tiks izslēgta), kā arī to vārdu sarakstu, kuri ir skatījušies jūsu stāstu.

Šis saraksts ir apgrieztā hronoloģiskā secībā, saraksta augšdaļā parādot, kurš nesen skatīja jūsu stāstu, un saraksta apakšdaļā parādīts, kurš vismazāk skatījās jūsu stāstu. Ja kāds no draugiem ir parādījis jūsu stāstu ekrānā, blakus viņa vārdam redzēsiet nelielu ekrānuzņēmuma ikonu (divas bultiņas sakrustotas viena ar otru).

Visbeidzot, šo informāciju varat apskatīt arī no sava stāsta iekšienes. Pieskarieties savam stāstam, lai skatītu vizuālo materiālu. Displeja apakšdaļā pamanīsit nelielu bultiņu, kas uz ekrāna ir vērsta uz augšu. Velciet uz augšu uz šīs bultiņas, lai ielādētu pilnu vārdu attēlojumu. Jūs varat vilkt uz leju, lai noraidītu arī šo displeju.

kā pārbaudīt manu RAM ātruma logu

Trešo personu solījumi

Ja veicat ātru meklēšanu tiešsaistē, ir vairākas vietnes un lietotnes, kas sola parādīt, cik reizes cits lietotājs skatīja jūsu Snapchat stāstu. Kā minēts iepriekš, uzņēmums šo informāciju neglabā un neizseko.

Izmantojot trešo pušu lietojumprogrammas, vienmēr tiek zaudēts zināms drošības līmenis. Runājot par solījumiem, kuriem vienkārši nav jēgas, draudi jūsu drošībai un privātumam kļūst arvien lielāki. Lielākajai daļai nav lielisku atsauksmju, daži mēģina iegūt naudu vai privātu informāciju, un citi var izraisīt ļaunprātīgu programmatūru.

Interesanti Raksti

Redaktora Izvēle

Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
Kā izdzēst visus ziņojumus un sarunas Facebook Messenger
https://www.youtube.com/watch?v=9AGAipdyPL8 Facebook ziņojumu dzēšanai nav jābūt ārkārtīgi grūti. Neatkarīgi no tā, vai dzēšat vienu pavedienu vai visu vēsturi, ir iespējas, lai jūs varētu darīt abus ar minimālu piepūli. S0me lietotāji
Kā fotografēt ar BeReal
Kā fotografēt ar BeReal
BeReal, kas tiek slavēts kā sociālo mediju nākotne, ātri ir kļuvis par vienu no populārākajām mobilajām lietotnēm. Tam ir vienkāršs interfeiss, un tas mudina lietotājus publicēt atklātus, nefiltrētus momentuzņēmumus. Tomēr, tā kā tam trūkst citu rediģēšanas funkciju
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Kā pievienot vai noņemt Bluetooth uzdevumjoslas ikonu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā mēs pārskatīsim trīs dažādas metodes, kā pievienot vai noņemt Bluetooth ikonu no Windows 10 uzdevumjoslas, tostarp Iestatījumi un kniebiens.
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Kā kopēt vērtības programmā Excel [nevis formula]
Ja vēlaties kopēt/ielīmēt tikai šūnas vērtību, nevis formulu, tas ir salīdzinoši vienkārši izdarāms. Ja šūnā ir formatēts teksts vai nosacījumformatējums, process mainās, taču tas joprojām ir vienkāršs
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
Kā pievienot Google izklājlapas SharePoint
SharePoint ir Microsoft populārā satura pārvaldības lietotne. Šī iemesla dēļ daudzi cilvēki to izmanto, lai sakārtotu savus dokumentus un citus failus tiešsaistē. Tas viss ir ērti, līdz jūs paklupat uz kopīgu problēmu. Kā
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Kā pārvietot ārpus ekrāna logu atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10
Šajā rakstā ir paskaidrots, kā ārpus ekrāna logu pārvietot atpakaļ uz ekrānu operētājsistēmā Windows 10. To ir iespējams pārvietot, izmantojot tikai tastatūru.
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Kā bloķēt lietotāju TikTok
Lai gan TikTok ļauj padarīt kontu privātu un ierobežot piekļuvi savam saturam, lielākā daļa cilvēku to izmanto, lai palielinātu savu klātbūtni tiešsaistē. Tā ir sociālo mediju platforma numur viens, lai kļūtu slavena internetā un veicinātu iesaistīšanos